Seurakuntavaalitulos 2022 Vantaalla vahvistaa: Raamattu-uskollisuutta arvostetaan

Olen toistuvasti iloinen ja kiitollinen vahvasta tuesta, jonka ilmaisitte Sanasta Elämään -ryhmällemme Vantaalla. Raamattu-uskollisuutensa vuoksi arvostettu ryhmämme on vahvasti edustettu niin yhteisessä kirkkovaltuustossa kuin seurakuntaneuvostoissakin.  Tarkemmat valittujen edustajien määrät löytyvät tästä Vantaan sanomien artikkelista.

Ryhmämme vahva kannatus osoittaa, että Raamatun kunnioittaminen ja kristilliset arvot ovat ensisijainen asia ja kantava pilari kirkolle.   Ne ovat pysyviä ja ajattomia asioita.   Kirkon kaiken toiminnan pitää olla sopusoinnussa kristillisen kirkon perusasioiden kanssa.  Kirkosta tulee kuulua ja toiminnassa näkyä aina kirkon kristillisyys, ei Maailman ääni, ideologiset muoti-ilmiöt  tai muuten toissijaiset asiat.

Saamani äänimäärä Tikkurilan alueella, 26 valtuustoon ja 25 neuvostoon, ei riittänyt itseni valintaan mutta olen iloinen oltuani avuksi koko ryhmällemme. Jokainen saamani ääni on tärkeä ryhmällemme ja auttoi sitä. Kiitän todella paljon mutta nöyrästi osoitetusta tuesta.  Olen myös iloinen muissa ryhmissä mukana olevista tavanomaisiin kristillisiin arvoihin sitoutuvista ihmisistä, arvostan teitä.  Suomalainen yhteiskunta ja sen sopu vaikean historian jälkeen on rakennettu hyvin pitkälle juutalaiskristillisten arvojen varaan.  Emme saa unohtaa kristillisen perintömme säilyttämistä muuttumattomana, kaikista viimeiseksi kirkossa.
Toivotan lämpimästi onnea sekä siunausta ja johdatusta kirkon luottamustehtäviin valituille!

Be the first to comment on "Seurakuntavaalitulos 2022 Vantaalla vahvistaa: Raamattu-uskollisuutta arvostetaan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*