Vaalivoitto ryhmällemme Vantaalla, lämmin kiitos kaikille tuesta!

Olen todella iloinen ja kiitollinen vahvasta tuesta, jonka ilmaisitte sekä sanoin että teoin  Sanasta Elämään -ryhmällemme.   Ryhmämme kasvoi Vantaalla kolmella (3) paikalla yhteisessä kirkkovaltuustossa 16 paikkaan.  Muut ryhmät ovat kooltaan 8 henkilöä tai alle:

https://www.vantaanseurakunnat.fi/uutiset/-/news/44375373/

Ryhmämme vahva kannatus osoittaa, että Raamatun kunnioittaminen ja kristilliset arvot ovat ensisijainen asia ja kantava pilari kirkolle.   Ne ovat pysyviä ja ajattomia asioita.   Kirkon kaiken toiminnan pitää olla sopusoinnussa kristillisen kirkon perusasioiden kanssa.  Kirkosta tulee kuulua ja toiminnassa näkyä aina kirkon kristillisyys, ei Maailman ääni, ideologiset muoti-ilmiöt  tai muuten toissijaiset asiat.

Oma äänimääräni Tikkurilan alueella, 31 valtuustoon ja 30 neuvostoon, ei riittänyt itseni valintaan mutta olen iloinen oltuani avuksi koko ryhmällemme. Jokainen saamani ääni on tärkeä ryhmällemme ja auttoi sitä. Kiitän todella paljon mutta nöyrästi osoitetusta tuesta.  Olen myös iloinen muissa ryhmissä mukana olevista perinteisiin arvoihin sitoutuvista ihmisistä, arvostan teitä.  Suomalainen yhteiskunta ja sen sopu vaikean historian jälkeen on rakennettu hyvin pitkälle juutalaiskristillisten arvojen varaan.  Emme saa unohtaa kristillisen perintömme säilyttämistä muuttumattomana, kaikista viimeiseksi kirkossa.

Toivotan lämpimästi onnea sekä siunausta ja johdatusta kirkon luottamustehtäviin valituille!

 

Be the first to comment on "Vaalivoitto ryhmällemme Vantaalla, lämmin kiitos kaikille tuesta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*